- hirdetés -

Több mint tizenhétezer strandoló regisztrált Gyopárosfürdő egész éven átívelő nyereményjátékára. A fődíjat, a városi terepjárót egy orosházi fiatal lány nyert meg.

Éppen a diplomamunkámat készültem leadni, amikor érkezett a telefonhívás, hogy én nyertem az autót. Nem akartam elhinni – emlékezett vissza Vizi Klaudia. Elmesélte, gyermekkorában a családdal, amikor csak lehetett a fürdőben töltötték az időt. Mióta Szegeden tanul és hazalátogat, mindig keresik a lehetőséget, mikor lehet kimenni a strandra. Az idei fürdőzés biztos emlékezetes marad a számára.

– Fantasztikus érzés, még szinte most sem fogtam fel, hogy én nyertem az autót. Most már biztos, hogy többet fogok haza járni – tette hozzá mosolyogva a jelenleg környezetmérnök mester szakon végző lány.

Amikor megkérdeztük, mi az álmai autója egyszerűen rámutatott a nyereményére.
– Sportkocsi? Ugyanmár – mondja nevetve. – Mindig is egy városi terepjárót szerettem volna és ráadásul a kedvenc színemben kaptam meg – mondta Klaudia a békéscsabai Meszlényi Autószalonban tartott szerdai átadón.

Még a leleplezés előtti pillanatok (Fotó: Bakos Viktória)

A Dacia Dustert Gyopárosfürdő a Reanult Hungária Kft-vel közösen ajánlotta fel egy nagyszabású, egész éven átívelő kampányában. Benkő Ferenctől, az Orosházi Városüzemeltetési és Szolgáltató Zrt. vezérigazgatójától megtudtuk, hogy több mint 17 ezer fürdőző regisztrált a játékra. A szerencsés, Vízi Klaudia a 7243-as sorszámú volt.

– Ez egy országos kampány volt, aminek a hatása érződött a fürdő látogatottságán. Voltak olyan fürdőzők, akik kimondottan a nyeremény miatt érkeztek Orosházára. A számok alapján körülbelül 15-20 százalékos forgalombővülés köszönhető akciónknak – ismertette az adatokat a vezérigazgató.

Az átadón a várost képviselve Dávid Zoltán is gratulált a nyertesnek. A polgármester elmondta, hogy idén számos ingyenes programot szerveztek Orosházán, ahol a fiataloktól az idősekig megtalálhatták a kedvükre való programot. Ennek volt része a nyereményjáték is, ami a városvezető szerint külön öröm, hogy egy orosházi volt a szerencsés nyertes.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.