- hirdetés -

Az ország egyik legnagyobb turisztikai képzőhelyén, a Kodolányi János Egyetemen nem csak megfelelő szaktudást, hanem örökre szóló élményeket is kapnak a hallgatók. Az intézmény turizmus-vendéglátás szaka Orosházán is elérhető.

A Kodolányi János Egyetemen elismert és tapasztalt szakemberek adják a tudást minden hallgatónak. Nincs ez másképp az egyetem turizmus-vendéglátás képzésén sem.

Az izgalmas, élményekkel teli óráknak köszönhetően korszerű és piacképes tudáshoz jutnak a szakra jelentkező diákok, mindezt akár duális képzésben. A hallgatók megismerkednek a turisztikai vállalkozások vezetésével, gazdálkodásával és üzleti folyamatainak irányításával, menedzselésével. Lépést tartva a korral és a hallgatói igényekkel, a nemzetközi turizmus aktuális trendjei is teret nyernek.

Átfogó, elméleti és gyakorlati ismeretekkel kerülnek közel az egyetem diákjai a turisztikai termékfejlesztés legdinamikusabban fejlődő területéhez, valamint belekóstolhatnak a gasztroturizmus, az aktív turizmus és a kreatív turizmus világába. A Kodolányi kiterjedt nemzetközi kapcsolatai lehetővé teszik, hogy hallgatóik tanulmányaikat külföldön csiszolják kifinomultra. Mindez az Erasmus+ program keretében valósul meg. Az egyetem tervezett specializációi a szálláshelymenedzsment, vendéglátás menedzsment, valamint a turisztikai termékek és desztinációk menedzsmentje.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.