- hirdetés -

Győrben vett részt versenyen az Eötvös DPSE asztaliteniszezője Farkas Dávid, aki a kedvezőtlen sorsolás ellenére becsülettel helyt állt a megmérettetésen. Orosházi szempontból a megyei diákolimpia is kiemelt eseménynek számított.

A serdülő korosztály TOP 24-es versenyére kapott meghívást Farkas Dávid, az Eötvös DPSE fiatal asztaliteniszezője. A Győrben rendezett megmérettetés első napján nem túl kedvező sorsolással várhatta a mérkőzéseit. A B-csoportba jutáshoz extra teljesítményre volt szüksége, ez azonban nem sikerült, az öt mérkőzésből egyszer hagyta el győztesen az asztalt.

Másnap a C-csoportban folytatta a küzdelmeket, ahol stresszmentes,felszabadult játékot mutatva, eredményesebben sikerült folytatnia szereplését. A végeredményt tekintve hat győzelmet aratott,amivel az összetettben a 18. helyet szerezte meg.

Farkas Dávid az Orosházán rendezett megyei diákolimpián is megmérettette magát. Korcsoportjában nem is talált legyőzőre,így az országos diákolimpián is képviselheti majd az orosházi színeket. Nem sok hiányzott a dobogós szerepléshez Gabnai Csongornak sem, aki kis híján meglepetést okozva, nagy csatában szorult a negyedik helyre.

Az egyesület beszámolója szerint az Eötvös DPSE NBIII-ascsapatának az őszi szereplését is sikeresnek ítélték meg, ahol 11 csapat verseng a bajnoki pontokért. Az orosháziak az idei utolsó, Szeged elleni bajnokijuk előtt 16 ponttal a táblázat hatodik helyén állnak.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.