- hirdetés -

Kerttervezéssel és -építéssel, növények és kerti kiegészítők széles választékával várja vevőit Orosházán a Korall Virágüzlet és Kertészeti áruda. Stadler Erik tulajdonos és munkatársai adnak iránymutatást az álmai kertjéhez vezető úton.

Több évtizedes tapasztalattal

A szülőktől megörökölt vállalkozás vezetője elmondta, immáron harminc éve vannak jelen a piacon. Kezdetben mint virág- és ajándéküzlet, majd a profil Orosházán és Szentesen kertészeti árudával bővült, ahol szezonális növények, kiegészítők értékesítésével foglalkoznak, emellett teljes körű kertépítési szolgáltatást nyújtanak. Stadler Erik megjegyezte, elsősorban Békés és Csongrád megye adja a vevőkör jelentős részét, ugyanakkor Németországból is érkezett már megkeresés.

Egyéni igények, minőségi kialakítás

Stadler Erik úgy tapasztalta, az utóbbi években a kerthelyiségre a társadalom szélesebb szegmensében áldoznak többet, az udvar a ház egyik kiemelt részét képezi. – Munkatársaimmal a legoptimálisabb megvalósításra törekszünk, a megrendelő minden igényét figyelembe véve. A teljes kert – annak méretétől függetlenül – megtervezését és kialakítását elvégezzük, az öntözőrendszer telepítésétől kezdve a növények utógondozásáig – emelte ki az üzlettulajdonos, hozzátéve, a Korall szakemberei a minőségre hosszú távú garanciát vállalnak, figyelemmel kísérik a kert növényzetének állapotát.

Látvány és praktikusság

A megrendelők részéről az egyik fő szempont, hogy a legszebb látványt minél kevesebb energiaráfordítással lehessen fenntartani, ebben a megfelelő növényzet kiválasztását követően még számos további szakmai elem is szerepet játszik. Az egyedi kertek kialakításánál a beépített öntözőrendszer és a gyepszőnyeg telepítése különösen népszerű, Stadler Erik szerint utóbbi hosszú távon megtérülő befektetés a fű vetésével szemben. Az örökzöldek mellett a különböző lombhullató cserjék keresettek, illetve érdeklődés mutatkozik a kerti tavakra, azon belül a „megmártózásra” is alkalmas, növényektől mentes, tiszta vizű, halakkal telepített kistavakra.

Bízza a szakemberre

A téli időszakra készülve a Korall Virágüzletben, a Székács József utca 61. szám alatt számos különlegességgel várják a vásárlókat. Az élő virágokból összeállított kompozíció ékes dísze lehet a lakásnak, a cserepes növények, a szezonális kopogtatók, vázák, egyéb lakberendezési tárgyak hangulatosabbá tehetik környezetünket. Stadler Erik felvázolta, jövőbeli tervei között szerepel, hogy az orosházi kertészeti árudában saját nevelésű növényeket is értékesítsenek, a jelenlegi széles kínálatot tovább bővítsék. Hangsúlyozta, amennyiben valaki egyedi kert kialakításán gondolkozik, vagy azt szépítené, annak a Korall munkatársai a legnagyobb szakértelemmel állnak rendelkezésére az év bármely szakában.

 

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.