- hirdetés -

Még adományozhatunk! Rendhagyó kezdeményezéssel segíti a békés megyei kórházak gyermekosztályait a Békés Megye Értékei Egyesület.

Vannak gyermekek, akik a szeretet ünnepét is a kórházban töltik, nem mehetnek haza, hogy családjukkal az ünnepi asztalnál és a zöld, szépen díszített fa körül töltsék a szentestét. Ezeknek a gyermekeknek szeretne örömet okozni és mosolyt csalni arcukra a Békés Megye Értékei Egyesület.

Aki Orosházán úgy érzi egy kis meglepetéssel hozzájárulna az apróságok öröméhez, – akik az ünnepeket a kórház falai között töltik, – a Spar bejáratánál kihelyezett életnagyságú Mikulás gyűjtődobozba teheti a gyermekeknek szánt adományt. Az ajándék lehet akár csokoládé, kisebb plüss figura vagy társas játék is.

Mi is adományozhatunk a kórházban fekvő gyerekeknek (Fotó: Pixabay)

– Eddig nem sok ajándék érkezett az orosházi adománygyűjtő ládába, hiszen még messze vannak az ünnepek és az időjárás is rendkívül enyhe volt, csak most kezd átszellemülni mindenki a szeretet jegyében. Bármilyen ajándékot szívesen látunk, legfőképp olyat, amit a gyermekek a kórházban töltött idő alatt használhatnak és mosolyt csal az arcukra – ismertette Kiss László rendezvényszervező.

Az „Ajándékozzon örömet” jótékonysági kezdeményezést, -ahogy korábban írtuk, –  hagyományteremtő céllal hívta életre november 1-e és december 5-e között, a Békés Megye Értékei Egyesület, amellyel a megyei kórházak gyermekosztályait szeretné támogatni.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.