- hirdetés -

Boldogan mondott igent a nemrég Orosházán járó zenész, Mező Misi és zenekara, a Magna Cum Laude, hogy Főangyalokként a békés megyei és orosházi gyermekeket képviseljék a Jézuska Járat jótékonysági akcióban.

A kezdeményezés hat évvel ezelőtt indult útjára egy egyszerű céllal: minden gyermeknek járjon a Karácsony csodája. A Jézuska Járat angyalainak hála már több száz hátrányos helyzetű gyermek kívánsága teljesült.

Idén az országosan ismert Magna Cum Laude zenekar is csatlakozott az akcióhoz, hogy hátrányos helyzetű gyermekek Jézuskának írt kívánságait válthassák valóra. A nemrég a baptista gyülekezet evangelizációs istentisztelete alkalmából Orosházára érkező Mező Misi és csapata képviseli az idei Jézuska Járat során a város és Békés megye gyermekeit, akik már el is készítették saját kívánságlistájukat, melyet ide kattintva lehet megtekinteni.

Ismert együttes csatlakozott a hátrányos helyzetű gyermekek kívánságainak teljesítéséhez (Fotó: Magna Cum Laude Facebook-oldala)

Rajtuk kívül is sokan támogatják az akciót a példaképek közül, színészek, hírességek, élvonalbeli sportolók csatlakoznak mozgalomhoz, ezzel is segítve a Jézuska Járat hírének terjedését.

A program részleteiről a Jézuska Járat honlapján tájékozódhatunk, ahol a rövid regisztrációt követően kiválaszthatjuk, melyik gyermek kívánságát szeretnénk teljesíteni. Az ajándékokat december 12-ig lehet leadni és december 18-án adják át a kívánságlistát íróknak.

Orosházán, a Kistérség Egyesített Gyermekjóléti Központja és Családsegítő Szolgálatának Hajnal utca 1. szám alatti épületében van a gyűjtőpont. Ügyfélfogadási időben, tehát hétfőn, szerdán és csütörtökön 8 óra 30 perctől délig és 12 óra 30 perctől 15 óra 30 percig, pénteken 8 óra 30 perctől délig bármikor be lehet vinni a már összegyűjtött ajándékokat.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.