- hirdetés -

A Magna Cum Laude zenekar frontembere, Mező Misi volt az Orosházi Baptista Gyülekezet vendége november elején, a Művészetek Házában rendezett evangelizációs istentiszteleten.

Mint fennállása során minden évben, úgy idén is igyekezett minél több nagyobb rendezvényt szervezni látogatóinak az Orosházi Baptista Gyülekezet a vasárnapi istentiszteletek mellett. Idén november 4-re duplán rámosolygott a szervezetre a szerencse, hiszen a Baptista Szeretetszolgálat missziói igazgatója, Steiner József lelkipásztor mellett a Magna Cum Laude együttes énekesét, Mező Misit is sikerült rávenniük egy orosházi látogatásra.

– Mivel a Kohán György utcai imaházunk jelenleg átépítés alatt áll, így ezúttal bérelt helyen tartottuk meg evangelizációs istentiszteletünket. Mivel városunkban példaértékű az ökumenikus együttműködés a különböző felekezetek között, így nagy örömünkre szolgált, hogy a tehetséges és lelkes evangélikus diákokból álló zenészcsoport, a Voice of the Glory is elfogadta meghívásunkat – tudtuk meg Nikodém Noémi, gyülekezetvezetőtől.

Zsúfolásig megtelt az istentiszteletre bérelt nagyterem (Fotó: Steiner József missziói blogja)

Az istentisztelet bevezetésében Kiss Illés Zoltán köszöntötte az egybegyűlteket, majd a Voice of the Glory dalait hallgatták meg. Steiner József lelkipásztor ezután beszélgetett az est sztárvendégével, melynek köszönhetően a vendégek megtudták, hogyan is változott meg Mező Misi élete, mióta Jézus Krisztus követője lett. A Magna Cum Laude frontembere énekelt is a jelenlévőknek, sőt előfordult olyan kérdés is, melyre zenéjével adott választ.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.