- hirdetés -

Különféle programokkal és előadásokkal készül a Kodolányi János Egyetem december 7-én esedékes nyílt napjára. A város és a térség végzős diákjai lehetőséget kapnak testközelből megismerni az intézmény nyújtotta lehetőségeket.

A pályaválasztás előtt álló diákoknak kíván útmutatót nyújtani az orosházi székhelyű Kodolányi János Egyetem a december 7-én megvalósuló nyílt napján.

Az intézmény kiemelt feladatának tekinti, hogy helyben, minőséget és versenyképes tudást nyújtson hallgatói számára. Az egyetemi nyílt napon lehetőségük nyílik az érdeklődő fiataloknak betekinteni a Kodolányi nyújtotta képzési kínálatba. A rendezvényen Dr. Szabó Péter, az intézmény rektora mutatja be az egyetemet, majd a Tanulmányi Osztály munkatársai bővebb tájékoztatót nyújtanak az Orosházán alapképzésben induló szakokról.

A Kodolányi olyan szakokat vonultat fel kínálatában, amelyek a mai diákság számára kiemelkedően vonzónak számítanak. Ilyen az emberi erőforrások, a gazdálkodás és menedzsment, a kommunikáció- és médiatudomány, a közösségszervezés, a szociális munka, valamint a turizmus-vendéglátás. Az érdeklődők dr. Bartha Adrienn, a Kodolányi János Egyetem tanulmányi igazgatójának előadásán keresztül megismerhetik a 2019. évi felsőoktatási felvételi eljárást, ezenfelül a diákok és szüleik egy tanácsadáson is részt vehetnek.

A felsőoktatási intézmény Jól-léti Kabinet vezetője, Butor Klára megismerteti az érdeklődőkkel az egyetemi jól-létet, valamint beszél a pályaorientációról is. Az érdeklődők egy pályaválasztási teszt kitöltésével megtudhatják, mely szakok azok, amelyek ideálisak számukra, ezzel elősegítve a társadalomba történő helyes beilleszkedést.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.