- hirdetés -

Az Amadeus Kávéházban nyílt meg Paulik Ferenc – Feco – legújabb kiállítása november 18-án. A fejével festő fiatal, számára megkülönböztetett fontosságú alkotásait vonultatta fel. 

Alig két hete ért véget a VII. Amatőr Alkotók Kiállítása a Petőfi Művelődési Központban, ahol Paulik Feco is a közönség elé tárta műveit, máris egy újabb tárlattal jelentkezik az orosházi fejjel festő művész.

(Fotó: Rosta Tibor)

Az Amadeusban kiállított alkotások egytől egyig olyan darabok, amelyek Feco szívének kedvesek. Mint minden tárlata, ez is fontos a számára. Örül, hogy Orosházán elismerik és értékelik munkásságát.

– Az Amadeus Kávéházban egészen az év végéig lesznek láthatóak a képeim. Ez az első kiállításom amit én kezdeményeztem és nagyon örülök annak, hogy lehetőséget kaptam erre. December közepére tervezek egy kisebb nyitott, kötetlen beszélgetős estet, ahova bárkit szívesen látok. Ennek a időpontját kifogom írni a közösségi oldalamra – tudtuk meg Fecótól.

Hozzátette, aki támogatni szeretné munkásságát, a Jobb Veled a Világ alapítványon keresztül már nem teheti meg. Sokat jelent számára az emberek segítsége. Az esetleges támogatásokról a www.paulikfeco.hu-n, valamint a Feco Paulik Alkotásai facebook oldalon lehet tájékozódni.

A testi korlátok megnehezítik az alkotási folyamatokat, de ennek ellenére teljes odaadással változtatja az üres vásznat egy élettel teli világgá. A művészet iránti szeretetéről, az elfogadásról és a tenni akarásról az alábbi cikkünkben olvashat.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.