- hirdetés -

A PET-BAU ASE versenyzői bebizonyították, hogy továbbra is helyük van az ifjúsági korcsoport hazai élmezőnyében – így fogalmazott Bogdánffy Csaba, az orosházi női asztaliszenisz klub szakosztályvezetője. A múlt hétvégén a fővárosi TOP 24 bajnokságon remekeltek az orosházi pingpongosok.

Budapesten az Ormai László csarnokban rendezték az ifjúsági TOP 24 bajnokságot az előző hétvégén, melyen a PET-BAU ASE két játékosa is indulási lehetőséget kapott a ranglista helyezésük alapján.

Göndör Fanni a csoportmérkőzések során két győzelmet aratott, de körbeverések után a harmadik helyet szerezte meg így a 9-16. helyezésekért folytathatta a versenyt. ebben a szakaszban csak a Statisztikában szereplő Menkőtől kapott ki, ami alapján az összetett verseny tizedik helyén végzett.

Balogh Ágnes Kyra szintén két győzelmet aratott csoportjában, ami az ötödik pozícióra volt elég, ezzel a 17-24. helyért folytathatta a versenyt. Kyra serdülő korosztályosként tovább remekelt és a nyíregyházi Kovács elleni veresége ellenére megszerezte a 17. helyezést.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.