- hirdetés -

Alex bakancsra, Zoli egy Real Madrid fémjelezte párnára, a nyolcéves Vivien pedig egy babaházra vágyik. Egyszerű kívánságok, melyek már csak arra várnak, hogy teljesítsék őket. Idén decemberben is Orosházára érkezik a Jézuska Járat.

Hat éve indult útjára a jótékonysági kezdeményezés, mely egyszerű célt fogalmazott meg: minden gyermeknek jár a Karácsony Csodája. Ebben a szellemben ár több száz hátrányos helyzetű gyermek valódi kívánsága teljesült, köszönhető a Jézuska Járat angyalainak.

A gyerekek már el is készítették idei kívánságlistájukat, ezeket lehet valóra váltani. A program részleteiről a Jézuska Járat honlapján tájékozódhatunk. Az orosházi és környékbeli gyerekek kívánságlistája ide kattintva érhetők el.

Egy rövid regisztrációt követően már ki is választhatjuk melyik lurkó kívánságát teljesítenénk. Fontos, hogy a weboldalon megadott időpontig, azaz december 12-ig lehet leadni az ajándékokat, melyeket december 18-án adnak át.

Orosházán a Kistérség Egyesített Gyermekjóléti Központja és Családsegítő Szolgálatának Hajnal utca 1. szám alatti épületében van a gyűjtőpont. Ügyfélfogadási időben bármikor bevihetők a csomagok. Hétfőn, szerdán és csütörtökön 8 óra 30 perctől délig és 12 óra 30 perctől 15 óra 30 percig, pénteken 8 óra 30 perctől délig.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.