- hirdetés -

Immár tizenhatodik alkalommal rendezi meg a Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat hagyományos Mikulásfutását. A jótékony akcióra ismét egy mikuláscsomag a beugró.

A csomagokat pedig rászoruló gyerekek kapják. A Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat szívügyének tekinti a nehéz sorsú, beteg gyerekek megsegítését. Idén december 7-én húzhatnak futócipőt a segítőkész mikulások.

A szervezők a város és a térség apraja-nagyjának részvételére is számítanak, továbbá munkahelyi csapatokat, iskolákat, osztályokat, sportegyesületeket is várnak.

Amennyiben a futócsapatok előre leadják jelentkezésüket a gyiokoh@gmail.com e-mail címen, a szervezők kisorsolnak köztük egy meglepetés ajándékot.

Az összegyűlt csomagok a Kórház Gyermekosztályán, a Családok Átmeneti Otthonában, a Nagycsaládosok Egyesületénél, a Kistérségi Gyermekjóléti Központban, az SOS Gyermekfalunál és a Csemete-Neveldében találnak gazdára.

Akik futni nem szeretnének, de szívesen segítenének, azokat arra kérik a szervezők, hogy csomagjaikat juttassák el legkésőbb 2018. december 6-ig a Diáktanyára (Ond u. 18.) hétfőtől péntekig 13 és 18 óra között.

Az első száz nevező futó még a helyszínen ajándékban részesül. A futás a főtérről indul, a gyülekező 16.45-kor lesz.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.