- hirdetés -

Újabb két versenyről szállították az eredményeket a PET-BAU ASE asztaliteniszezői. A felnőttek Gödöllőn, a fiatalok Kecskeméten képviselték klubjukat múlt hétvégén.

Először rendezett ranglistaversenyt a gödöllői sportegyesület melyen Göndör Fanni és Horváth Lilla is a főtáblára jutott csoportjából. Fanni legyőzte a kecskeméti Molnár Annát és a négybe jutásért kapott ki a válogatott Ambrustól, így az előkelő ötödik helyen zárta a versenyt, míg Horváth a kilencedik lett.

Párosban Horváth Lilla volt a sikeresebb,hiszen alkalmi páros társával a kaposvári Feketével az ötödik pozíciót szerezték meg.

Az ifjúságiak között Göndör a négybe jutásáért kikapott így hatodik, míg Hudák Dorina a csoportból továbbjutva a 16 közé játszhatott, de ott már nem tudott nyerni.

Az ifjúsági párosok versenyében Varga Bernadett a Czeglédivel (Statisztika) párban a négy közé jutásért összekerült a másik egységünkkel, ahol a rutinosabb Göndör- Nagypál nyert akik a dobogó harmadik fokára állhattak.

Dél-Alföldi regionális újonc versen Kecskemét

Az orosházi klub fiataljai közül az U11-es korosztályban Szőke Panna Boróka a negyedik helyen zárt, míg az U13-as korcsoportban ötödik lett. Ugyanitt Farkas Izabella a dobogó második fokára állhatott fel, míg Halma Csaba a fiúk között harmadik helyen zárt.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.