- hirdetés -

Sikeresen folytatta Bundesliga-szereplését Sepeczán János, az Orosházi Birkózó Egyesület versenyzője. A csapatból emellett többen is edzőtáborokkal hangoltak a közelgő országos diákolimpiai küzdelmekre.

Sikeresen indultak Sepeczán János visszavágó mérkőzései a birkózó Bundesligában. Az SV Eschbach csapatának tagjaként november 1-én 20-4-re, míg november 3-án 18-3-ra nyerte meg aktuális mérkőzését. Győzelmeinek köszönhetően továbbra is veretlenül áll, eddig 11 mérkőzését nyerte meg.

Az Orosházi Birkózó Egyesület többi versenyzőjének sem csak a pihenésről szólt az őszi szünet és a négy napos hétvége, három edzőtáborban is érdekeltek voltak a csapat fiatal birkózói. A klub közleménye szerint Dévaványán Kovács Zsolt vezetésével háromnapos október 29-től 31-ig tartó felkészülésen vett részt Czikora Dániel, Cseh Balázs, Fekete Bence és Molnár Tibor.

Az egyesület leány birkózói sem unatkozhattak. Ella Alexandra, Ella Vivien és Posuch Petra Csongrádon vettek részt edzőtáborban Péteri András vezetésével, ahol a közelgő diákolimpiára való felkészülés volt a legfőbb szempont a mintegy 50 résztvevőnek.

Az egyesület leány birkózói Péteri András irányításával, Csongrádon készültek fel közelgő versenyeikre (Fotó: OBE)

Törökszentmiklóson Szűcs András irányításával a fiúk a szabadfogású technikákat sajátították el. Az Orosházi Birkózó Egyesületet itt Bakos Ferenc, Berke Milán, Boros Norman, Bódi Csaba, Debreczeni Tamás és Zsóri Axel képviselték.

Szükségük is volt a fiataloknak a felkészülésre, hamarosan több korosztály országos diákolimpiai bajnoki döntőjében is kamatoztathatják tudásukat. A diák I-esek november 9-én, Szigetszentmiklóson, míg a diák II-esek november 17-én, Hajdúszoboszlón küzdenek meg a bajnoki címekért.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.