- hirdetés -

Sikeresen túljutott a csoportkörön és a negyeddöntőn az Orosházi FKSE-Linamar strandkézilabda csapata. Délután négy órakor a horvát Detono Zagreb lesz az ellenfelük Cataniában rendezett Bajnokok Kupája elődöntőjében.

Az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) által szervezett strandkézilabda Bajnokok Ligájában idén már összesen 32 (16 férfi és 16 női) csapat versenyzik az elsőségért. November 1. és 4. között a Szicílián található Cataniában rendezik a megmérettetést. Az Orosházi FKSE már évek óta állandó résztvevője a sorozatnak, magyar bajnokként idén is kivívta a jogot, hogy képviselje az országot a szicíliai szigeten.

Az orosháziak a D csoportba kerültek, ahol német, lengyel és görög ellenfeleket kaptak. Pásztor Mátéék hibátlan teljesítménnyel zártak a négyes élén, így a negyeddöntőben a szintén magyar Dinamit BHC együttese ellen léptek a homokra. Magabiztosan, mindkét szettet megnyerve az elődöntőbe jutottak, ahol szombat délután 16 óra 15 perckor a Detono Zagrebbel mérkőznek. Az összecsapást ezen a linken élőben is lehet majd követni.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.