- hirdetés -

Gyula adott otthont vasárnap a Békés Vármegyei Strandkézilabda Fesztiválnak, melyre hat női és öt férfi csapat nevezett nevezett. Az orosházi Talajok csapata mind a négy mérkőzését megnyerte, így az egész tornát megnyerték.

Évről évre összeáll ebben az időszakban a Talajok strandkézilabda csapata, tavaly és tavalyelőtt is szép eredményekkel zárták a nyári strandkézilabdás megmérettetéseket. Nem volt ez másként idén sem, június 18-án Gyulán rendezték meg a Békés Vármegyei Strandkézilabda Fesztivált, az orosházi csapatot ezúttal Dobrai Dávid, Fábián Balázs, Héjja Ádám, Kónya Balázs, Lászlai Szabolcs, Nadicsán Marcell, Németh László és Varga Imre alkotta.

Négy mérkőzés, négy győzelem – röviden összefoglalva ezzel a mérleggel zártak a fesztiválon, ahol sorrendben a Strand Bikák, a Székács Beach Boys, a Tarhonyák és a Gyulai SE formációkat is legyőzték, a végső sorrend körmérkőzésekkel alakult ki. A tavalyi bajnok Tarhonyákat szétlövéssel győzték le, ellenük 2-1-el, míg a többi csapat ellen 2-0-al végeztek.

A győztes csapat tagjai (balról jobbra).
Felső sor: Fábián Balázs, Németh László, Varga Imre, Lászlai Szabolcs
Alsó sor: Dobrai Dávid, Héjja Ádám, Nadicsán Marcell, Kónya Balázs

A győzelem mellett a torna gólkirályi címe is Orosházára került, a legeredményesebb játékosnak Héjja Ádám bizonyult.

– A torna a tavalyihoz hasonlóan jó szervezésű volt, a csapat jól teljesített, mindenki kivette a részét a győzelemhez vezető úton. A torna remek gyakorlásnak is számított, hogy a csapat a legjobb formájában tudjon hétvégén Soltvadkertre utazni, Magyarország legnagyobb amatőr strandkézilabda tornájára.

Természetesen első a csapat számomra, de örültem neki, hogy vasárnap nagy részt tudtam vállalni a támadójátékunk sikerességében. Végül, de nem utolsó sorban szeretnénk megköszönni a Koncsek Transnak, hogy mellénk álltak és szponzorrációjukkal támogatják a csapatot – értékelt a gólkirály.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.