- hirdetés -

Sokan használták ki a kedvező időjárás és a hosszú hétvége nyújtotta lehetőségeket Gyopárosfürdőn, ahova az orosházi vendégek mellett az ország több pontjáról is érkeztek érdeklődők.

A kedvező időjárásnak köszönhetően rengetegen látogattak ki a négynapos hosszú hétvégén Gyopárosfürdőre egy kicsit kikapcsolódni. Voltak, akik először jártak a fürdőben, mások már rutinos, visszatérő vendégeknek számítanak.

Sokan választották Gyopárosfürdőt a hosszú hétvégén (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

Utóbbi csoportba tartozott, Kőfalvi Tamás és felesége, akik a Szekszárd melletti Decskről érkeztek városunkba, de már nem először jártak Gyopároson.
– Akár már orosházinak is tekinthetnénk magunkat, hiszen évente 3-4 alkalommal ellátogatunk ide, igyekszünk úgy beosztani az időnket, hogy minden évszakban egyszer el tudjunk jönni – mesélte Kőfalvi Tamás.

Felesége, Kőfalvi Tamásné elmondta, először egy kutyaverseny miatt érkeztek Orosházára több mint tíz évvel ezelőtt, akkor ajánlották nekik először a fürdőt. Azóta sem tudták megunni, a szállásokról és Gyopárosról is elégedetten nyilatkoztak.

Évente 3-4 alkalommal tér vissza a fürdőbe a Kőfalvi-házaspár (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

Mészáros Botond a Pest megyei Áporkáról utazott idáig.
– Remekül érzem magam, szerintem jó választás volt az őszi szünetre, mind családi program, mind kikapcsolódás szempontjából. Egészen vasárnapig itt maradunk – mesélte.

Mészáros Botond a Pest megyei Áporkáról látogatott Gyopárosra (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

Pleskó Pálné is úgy gondolta, érdemes kihasználni a lehetőséget, igaz ő és családja azok közé a vendégek közé tartozik, akik, ha tehetik, többször is kilátogatnak a fürdőbe.

Pleskó Pálné igyekszik többször is kilátogatni (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

A fiatal vívó, Vajda Oszkár Budapestről érkezett, hogy részt vegyen a Gerevich-Kovács-Kárpáti Reménység Kard Körversenyen, melyet november 3-án és 4-én rendez az Eötvös-csarnokban az Orosházi Vívó Egyesület.
– Már nagyon várom, előtte azonban kiugrottam ide kicsit kikapcsolódni – mesélte Oszkár, akit az öccse Konrád is elkísért.

A Vajda-testvérek Oszkár (b) versenye előtt kapcsolódtak ki Gyopároson (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

A legkisebbektől egészen a legidősebb korosztályokig sokan választották tehát Gyopárosfürdőt, hogy kihasználják az őszi szünetből még hátralévő néhány napot.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.