- hirdetés -

A hét végén meghívásos, barátságos aerobik versenyen vett részt az Orosházi Kyokushin Karate Szabadidő Kör Aerobik szakosztálya. A Vasas SC csarnokából 20 érmet hoztak el az orosháziak.

A Dóczi Dorka irányításával zajlott versenyen száztizenhat egység indult. Az OKKSZK, Zsigáné Mezei Beáta vezette csapata ezen belül tizenkilenc és húsz egységgel lépett a zsűri elé, challenge és basic kategóriában.

Egyéniben, párosban és csapatban is megmérették magukat az orosházi fiatalok. A felkészültségüket jól mutatja, hogy a húsz egység húsz érmet szerzett a fővárosban, két arany, négy ezüst és tizennégy bronz megoszlásban.

Az orosházi küldöttség, immár érmekkel a nyakban (Fotó: OKKSZK)

A jó hangulatú verseny után kértük értékelésre Zsigáné Mezei Beátát a szakosztály vezetőjét és edzőjét.
– A budapesti verseny egy nagyszerű alkalom volt arra, hogy a gyerekek különösebb tét terhe nélkül megmutassák magukat, és le tudjuk mérni, hol is tartunk a felkészülésben. Teljesen meg vagyok elégedve a szerepléssel. A gyerekek végig nagyon fegyelmezetten, szépen dolgoztak. Külön örülök a két aranyérmesünk teljesítményének, hisz az óvodás korú Málik Lia, zsenge kora ellenére már nem először teszi oda magát, a felnőttek közt pedig a mindössze második versenyén induló Héjjas Kitti, előző, és egyben első versenyéhez képest óriásit fejlődött. Úgy gondolom, hogy jó az út, amin haladunk, és ez a verseny nagyszerű zárása volt az évadnak – összegzett a szakosztály vezető.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.