- hirdetés -

A következő programok várják a kikapcsolódni vágyókat a hosszú hétvégén.

Amatőr Alkotók VII.-kiállítás: Kiállítás megnyitójára invitálja a művészet iránt érdeklődőket a Petőfi Művelődési Központ október 19-én 17 órára. Az Amatőr Alkotók VII. nevű kiállítást Kohut Béla képzőművész nyitja meg, a műveket november 11-ig lehet megtekinteni.

Sorsfordítás – A paraszti társadalom felszámolása 1945-1962 című előadás: Kiállítás megnyitójára várja a vendégeket október 19-én, 14 órára az Árpád-kertbe a Nemzeti Emlékezet Bizottsága, az Orosháza és Térsége Gazdakör, valamint Orosháza Város Önkormányzata. Köszöntőt mond Horváth József, az Orosháza és Térsége Gazdakör elnöke, Weidel Walter, a Magyar Nemzeti Vidéki Határozat főtitkára és Dávid Zoltán, Orosháza polgármestere. A kiállítást Jakab István, az Országgyűlés alelnöke és Máthé Áron, a Nemzeti Emlékezet Bizottságának elnöke nyitja meg. Ezt a Petőfi Művelődési Központ termében filmvetítés, könyvbemutató és kerekasztal-beszélgetés követi.

Magic Show – Ne higgy a szemednek!: A bűvészet, az illúzió, a mentalizmus és a manipuláció világába nyerhetnek betekintést, akik ellátogatnak október 20-án, 18 órára a Petőfi Művelődési Központba megnézni Magyarország leglátványosabb bűvész- és illúzió show-ját.

Városi ünnepség 1956. október 23-a alkalmából: Az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmából rendez városi ünnepséget és koszorúzást Orosháza Város Önkormányzata a Táncsics Mihály Gimnázium aulájában és történelmi emlékparkjában október 23-án, 15 órára. Emlékező beszédet mond Fejes Róbertné alpolgármester, közreműködnek a gimnázium diákjai, valamint az Orosházi Fúvószenekar.

Október 23-i megemlékezés Szentetornyán: Október 23-a alkalmából tartanak megemlékezést Szentetornyán, a Hunyadi János- és Mátyás király utca kereszteződésénél lévő I. világháborús emlékműnél 16 órakor. Sára Csaba, önkormányzati képviselő mond megemlékező beszédet.

Sport:

OMTK-ULE 1913 – Vésztői SE labdarúgó mérkőzés, megye I. osztály, Orosháza Utánpótlás Sportközpont, október 20. 14:30

OXXO Energy Orosházi NKC – Levendula H. FKSE-Algyő NB1/B-s női kézilabdamérkőzés, Eötvös-sportcsarnok, október 21. 18 óra

A programokról bővebben itt olvashatnak!

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.