- hirdetés -

Az október elsejei Idősek Világnapja rendezvénysorozathoz kapcsolódóan rendeztek Idősek napi ünnepséget csütörtökön délelőtt az Ezüstfenyő Idősek Otthonában.

Mintegy nyolcvanan gyűltek össze a nevezetes eseményre, melyen elsőként az Egyesített Szociális Intézmény vezetője, Bogárné Kiss Ildikó köszöntötte a megjelenteket, közülük is első sorban az időseket.

Az eseményt megtisztelte jelenlétével Dávid Zoltán, Orosháza polgármestere is. A városvezető köszöntő beszédében kiemelte, hogy a fiatalabb generációnak soha nem szabad megfeledkeznie az idősekről. Tisztelni kell őket, és gondoskodni róluk. Nem csak az ünnepnapokon, hanem az esztendő minden napján, hisz ők nevelték fel a mostani fiatalokat, és a bölcsesség és tapasztalat mind az ő birtokukban van.

A fiatalabb generációnak soha nem szabad megfeledkeznie az idősekről (Fotó: B.V.)

A polgármester köszöntője után vidám műsort élvezhettek végig az ünnepségen résztvevők, melyben felléptek a Siketek és Nagyothallók Egyesülete tagjai, a művészeti iskola tanulói, illetve az idősek otthona dolgozói.

A rendezvényen elismerő oklevéllel jutalmazták és köszönték meg egész éves, az otthonért végzett munkáját több gondozottnak.

Az elismerések átadása után jó hangulatú, élő zenével kísért ebéddel zárult a program.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.