- hirdetés -

Hagyományaik szerint ezúttal is október első szombati napján tartja meg idősek napi rendezvényét a Rákóczitelepi Nyugdíjasok Érdekvédelmi Egyesülete.

Ugyan október 1-én ünnepeltük világszerte az Idősek Napját, a jeles dátummal kapcsolatos rendezvények még nem értek véget Orosházán. A Rákóczitelepi Nyugdíjasok Érdekvédelmi Egyesületénél ugyanis hagyomány, hogy minden évben október első szombatján tartják meg az Idősek Napjával kapcsolatos összejövetelüket. Ez idén sem lesz másként, szeptember 15-i, kerek évfordulósaikat ünneplő rendezvényük után ezúttal ismét jeles alkalomból gyűlnek össze.

Kerek évfordulósaik ünneplése után idősek napi rendezvényre készülnek a rákóczitelepi nyugdíjasok (Archív fotó: Bakos Viktória)

Október 6-án, a Lórántffy utca 37. szám alatti közösségi házukban várják az esemény iránt érdeklődőket. A rendezvényen részt vesz Orosháza polgármestere, Dávid Zoltán és Fejes Róbertné, alpolgármester is. A vendégek szórakoztatásáról a Kardoskúti Főnix Kulturális Egyesület négyfős csapata gondoskodik. A rendezvényre 80 egyesületi vendégük mellett várják az érdeklődőket.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.