- hirdetés -

Egy óriás kávéscsészére figyelhetnek fel a Győri Vilmos téren elhaladók augusztus 17-e óta. A háromszor két méteres OrosCafé feliratú táblával hirdettük meg Fotózkodj és Nyerj nyereményjátékunkat, amely a vártnál is jobban sült el.

Akik lefotózkodtak az OrosCafé csészével és nyilvános posztban feltöltötték közösségi oldalaikra használva az #oroscafe és #oroshaza hashtageket, valamint belájkolták Facebook-oldalunkat, illetve bekövettek minket az Instagramon, azok nevei bekerültek sorsolásunkba. Minden pénteken tizenhárom órakor összesítettük az adott héten résztvevő játékosokat, tizennégy órakor pedig a Facebook-oldalunkon élő adásban húztuk ki a nyertes nevét. Azoknak sem volt okuk az elkeseredésre, akik lemaradtak az egyik heti nyereményről, a fődíjért ugyanolyan esélyekkel indulhattak.

Kreatívabbnál kreatívabb fényképek születtek. Az öt hét alatt, találkozhattunk kisállattal, fagylalttal, de még merőkanállal is. A születésnapi rendezvényünkön velünk ünneplőknek lehetőségük nyílt a felállított színpad mellett, fotósunk által készített profi felvételen megörökíteni a pillanatot.

Nyereményjátékunk nyertesei Veszprémi Mária, Kovács- Botyánszki Gabriella, Keresztesi Károly, Nagy Józsefné Éva. A közel száz résztvevő közül Rajki Szilvia vihette haza a fődíjat.

Ezúton is szeretnénk megköszönni minden résztvevőnek a beküldött fotókat, illetve gratulálunk a nyerteseknek.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.