- hirdetés -

Túri Szabolcs, a Székács József Evangélikus Iskola tanulója nyerte meg az Európai Mobilitási Hét nyereményjátékának keretében meghirdetett kerékpárt.

Idén szeptember 16. és 22. között immár tizenhetedik alkalommal rendezték meg, a környezetbarát és fenntartható városi közlekedés népszerűsítése céljából az Európai Mobilitási Hetet.

Az idei Európai Mobilitási Héthez Orosháza is csatlakozott. A szeptember 22-i autómentes nap délelőttjén a szervezők lezárták a város főterét a gépjármű forgalom elől. A térre ezen a napon kizárólag kerékpárosokat vártak, akik közül az első 150 érkező ajándékot kapott, valamint gépe műszaki állapotát is ingyenesen megvizsgálták.

A nyereményjáték győztese, Túri Szabolcs Dávid Zoltántól vehette át vadonatúj kerékpárját (Fotó: Rosta Tibor)

A tulajdonosok a regisztráció mellé első- és hátsó világítást is kaptak, valamint nevüket és telefonszámukat egy nyereményjáték keretében bedobhatták a főtérre kihelyezett gyűjtőedénybe. A játék győzteséről egy hétfő reggeli sorsolás döntött.

A szerencsés nyertes végül Túri Szabolcs, a Székács József Evangélikus Iskola 7. b osztályos tanulója lett, aki egy vadonatúj kerékpárral lett gazdagabb. Nyereményét szeptember 24-én, délelőtt a Székács-iskola aulájában vehette át Dávid Zoltán, polgármestertől.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.