- hirdetés -

Itt az ősz, javában zajlik az élet az asztaliteniszezők háza táján is. A szombati versenynapon az Eötvös DPSE csapata megszerezte szezonbeli első győzelmét és jött a siker vasárnap Nyírbátorból is.

Az orosházi NB III-as csapat tagjai szombaton Szolnokon léptek asztalhoz és győztek a helyiek ellen 13-5 arányban. Az Eötvös DPSE a nemrégiben visszaigazolt, saját nevelésű Nagy Bence, Farkas Dávid , Roszik Attila, Szenes Iván valamint a Nagy-Roszik, és Farkas-Szenes páros összeállításban vette fel a harcot a szolnokiakkal. Nagy négy, Farkas és Roszik három-három, Szenes egy győzelmet aratott és győztek a párosok is.

Schneider György edző szerint, a végig nagyszerűen küzdő csapat, Nagy vezetésével megérdemelten győzött ilyen arányban is.
– Remélem, ez a siker ad egy jó adag lendületet a fiúknak a további küzdelmekhez  – tette hozzá az tréner.

A nemrégiben visszaigazolt Nagy, igazi vezére volt a csapatnak (fotónk illusztráció)

Nyírbátorban Kelet-Magyarországi ranglista versenyt rendeztek vasárnap, ahol az Eötvös DPSE kiváló játékosa, Farkas Dávid ért el szenzációsnak mondható sikereket.

Először is egy nem összeszokott páros tagjaként, meglepetésre a harmadik helyen végzett. Nem adta alább az orosházi játékos egyéniben sem. A rendkívül erős mezőnyben végig nagy akarással, lendületesen, koncentráltan küzdve játszotta le hat mérkőzését és végzett a bronzérmes pozícióban.

Schneider György edző a megyei felnőtt bajnokságban játszók legutóbbi, mezőberényi játéknapjával kapcsolatban a következőket mondta még el: – A megyei felnőttben játszók közül az öt győzelemig jutó Nyári Lászlót, az újonc Gabnai Csongort és Ökrös Zsombort lehet dicsérni.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.