- hirdetés -

Új, Iveco típusú kisteherautók állnak a Gyermek- és Diákélelmezési Intézmény rendelkezésére, az eddigi, 2002 óta használt járművek helyett.

Két új, Iveco típusú kisteherautó fogta közre a diákélelmezés korábbi Renault-járművét az intézmény udvarán. A Gyermek- és Diákélelmezési Intézmény megbízott vezetője, Grestyák Tünde elmondta, időszerű volt már a váltás, hiszen régebbi autóikat 2002 óta használták, az évek során megtették szolgálatukat.

– 24-25 olyan intézményünk van, ahova napi szinten szállítunk. Sok állami intézménynek, óvodának, általános iskolának, középiskoláknak igyekszünk biztosítani a napi öt hideg és meleg étkeztetést, de szállítunk ki cégekhez is – mondta Grestyák Tünde.

Hozzátette, továbbra is elsődleges céljuk megfelelő minőségű reggelivel, ebéddel, uzsonnával vagy vacsorával ellátni az intézményeket, a szokásos, pontos időbeosztással. Ehhez pedig a sofőrök precíz munkája mellett az új szállítójárművek is megfelelő szolgálatot nyújtanak.

Időszerű volt a járművek cseréje, ezért remélik, hogy az új kisteherautók megfelelő szolgálatot nyújtanak (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

Bojtor István, Orosháza alpolgármestere elmondta, nagyon örülnek, hogy sikerült fejleszteni a diákélelmezés gépparkját, ezért reméli a sofőrök és a dolgozók és még a szerződéses partnerek is elégedettek az új kisteherautókkal.

– Igazán időszerű volt már a gépjárművek cseréje, ezért csak remélni tudjuk, hogy az új autók elégedettséggel szolgálhatnak mindazoknak, akik igénybe veszik őket. Impozáns, szép és újszerű járműveket sikerült vásárolni, amelynek a fedezetét kigazdálkodtuk a diákélelmezés költségvetéséből – nyilatkozta Bojtor István.

Természetesen a fejlesztési forrásokon keresztül a fő cél az intézmény jelentős megújítása. Első lépésként a nyár végén, saját erőből lebonyolított beszerzés eredményeképpen az új tanévben az új járműpark szolgálja ki az igényeket.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.