- hirdetés -

Hamarosan lejár a helyi iparűzési-, az építmény- és a gépjárműadó befizetésének határideje. Szeptember 17-ig van még idejük az érintetteknek.

Szeptember 17-ig van lehetőségük az adózóknak befizetniük a helyi adók idei második féléves részletét. A határidőbe a helyi iparűzési adó, az építményadó és a gépjárműadó tartozik bele.

Verasztó Ervintől, a Polgármesteri Hivatal adócsoportjának vezetőjétől megtudtuk, az adózóknak számlaegyenlegértesítőt küldenek, melyben a magánszemélyek és a nem kettős könyvelésű vállalkozók csekket is találnak.

– Ezt bármilyen módon befizethetik, történjen az postán vagy akár internetbankon keresztül. Akik nem fizetnek időben, azokat később, valamikor október folyamán felszólítjuk, ekkor még mindenki kap egy lehetőséget – mondta Verasztó Ervin.

Hozzátette, a korábbi évek szisztémájához képest nem történt lényeges változás, így az adózóknak nem jelenthet újdonságot a befizetés módja vagy határideje.

– A helyi adóbevételek képezik Orosháza működésének, fejlesztéseinek domináns forrását. Köszönettel tartozunk ezért minden állampolgárnak, vállalkozásnak, hiszen az ő munkájuk teremti meg ennek az alapját – nyilatkozta Bojtor István alpolgármester.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.