- hirdetés -

Csaknem hetven érdeklődő fiatalt vonzott az I. Orosházi Korea Nap, szeptember nyolcadikán. A rendezvényen mindenki megtalálhatta a számára érdekes programot.

Szombaton szép számmal érkeztek fiatalok a Petőfi Művelődési Központba, hogy részt vegyenek az I. Orosházi Korea Napon, amely az Orosházi Gyermek-és Ifjúsági Önkormányzat szervezésében valósult meg. A rendezvény célja az volt, hogy az azonos érdeklődési körű fiatalok megismerkedjenek egymással, ezáltal új baráti kapcsolatokra tegyenek szert.

– Volt már Ázsiával kapcsolatos rendezvényünk, de ez volt az első, ahol csak Korea volt a téma. Úgy gondoljuk, itt mindenki megtalálhatta a számára érdekes programot – ismertette Pallag Adrienn, az esemény egyik szervezője.

Közel hetven érdeklődőt vonzott az I. Orosházi Korea Nap (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

A napot csapatjátékokkal kezdték, majd ezt követően a jelenlévők előadásokat hallgathattak többek között az online koreai nyelvtanulásról, a koreai gyakornoki rendszerről, a koreai mitológiáról és vallásvilágról, a Kpop aranykoráról, és a Koreai prostitúcióról. Aki kedvet érzett, különböző quiz-játékokon is részt vehetett.

A szünetben koncert élménybeszámolókat tartottak és két kpop cover csapat, az Orosházi LvL, illetve a Szegedi NNG is színpadra lépett.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.