- hirdetés -

A sorsolás úgy hozta, hogy a bajnokcsapat után az előző év ezüstérmesével került szembe a PET-BAU ASE az Extraligában szombaton. Az NB I-es fiatalok magabiztosan győztek hazai pályán.

PET-BAU ASE Orosháza I. – SH-ITB Budaörs 2i SC 0-7
Női asztalitenisz, Extraliga-mérkőzés, Orosháza.

A válogatott Pergel és Nagyváradi mellet a sokszoros Európa és országos bajnok, egykor Orosháza színeiben is szerepelt Fazekas Mária alkotta a vendég együttest.

A hazai találkozón Horváth Lilla mellett továbbra is a két fiatal Nagypál Márta és Göndör Fanni kapott játéklehetőséget. A párost 3-1-re nyerte a Budaörs, majd az egyéni mérkőzések során több szoros játszmában, de magabiztosan nyerték meg a találkozót.

PET-BAU ASE Orosháza II. – ATSK Szeged 14-4
NB I-es női asztalitenisz-mérkőzés, Orosháza
Orosházi győztesek: Benkő Anett, Hudák Dorina 4-4, Varga Bernadett 3, Csáki Rita 1, valamint a Benkő – Csáki és a Varga – Hudák párosok 1-1.

Benkő Anett és Hudák Dorina vezetésével magabiztosan tartotta itthon a két bajnoki pontot az orosházi csapat az újonc Szeged ellenében – derült ki Bogdánffy Csaba, a PET-BAU ASE szakosztályvezetőjének beszámolójából.

Az első fordulóban elszenvedett vereségétől eltekintve Varga Bernadett is sokat tett a nagy különbségű sikerért. A bajnokin egy mérkőzésen játszott Csáki Rita is, majd győzelme után átadta a helyét a harmadik utánpótláskorú versenyzőnknek, Farkas Izabellának, aki játékával nem okozott csalódást.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.