- hirdetés -

Sportnapot tartott múlt szombaton a Linamar Hungary Zrt. A gépipari vállalat dolgozói és hozzátartozóik, több mint hétszázan vettek részt a rendezvényen.

Régi hagyomány a vállalat életében, hogy a nyári családi és egészségnap mellett ősszel
sportnapra invitálják munkavállalóikat és családjukat. A múlt szombati rendezvényt ezúttal a bogárzói lóversenypályán tartották. A hatalmas helyre azért volt szükség, mert a tematika a nagy sikernek örvendő Crazy 5K mentén zajlott. Emellett airsoft fegyvereket is
kipróbálhattak a kilátogatók, illetve a gyerekeknek külön kuckóval készültek a szervezők
szeptember 1-jén.

A programok középpontjában álló Crazy 5K egy szórakoztató futó akadályverseny, amely
lehetővé teszi, hogy mindenki újra gyereknek érezze magát. A lóversenypályán kijelölt öt
kilométer hosszú pályán, nemcsak a távot, de hét darab óriás felfújható akadályt is le kellett küzdeniük a jelentkezőknek. Így a monoton futást hatalmas mászófalak, csúszdák, torlaszok tették igazi kihívássá.

Megtudtuk, hogy a jelenlévő több mint hétszáz résztvevők fele regisztrált a futásra, sőt olyan is volt, aki többször teljesítette a távot. A célba érkezők az elismerés mellé oklevelet is kaptak. Napközben a megmérettetést vállalókat a pályán kihelyezett standokon frissítették, a kilátogatók a szokott módon többféle menü közül választhattak. A békéscsabai telephelyen két hét múlva hétvégén tartanak sportnapot.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.