- hirdetés -

Kunágotán lépett tovább szeptember 5-én az OMTK-ULE labdarúgó csapata a Megyei Kupában.

Az MLSZ Békés Megyei Igazgatósága által szervezett Békés Megyei Kupa elnevezésű sorozatban az OMTK-ULE a napokban Kunágotán lépett pályára.

– Természetesen a továbbjutás a cél, annak ellenére, hogy a jelenlegi bajnokságban masszív csapat benyomását kelti a Kunágota, így az első perctől kezdve komolyan kell vennünk az összecsapást – nyilatkozta még a sorsolást követően Buza Barnabás, az ULE edzője.

Kunágota TE– OMTK-ULE  1913 0 – 6 (0 – 3 )

Kunágota, 100 néző. Vezette: Fekete Zoltán (Fűri Imre, Halma Sándor)

Kunágota: Csomós – Sirkó, Farkas, Hajdú, Multyán P., Balog, Multyán Cs., Prókai, Juhász, Lólé, Lakatos.

Orosháza: Marunák – Varga P., Kovács D., Pardi (Elekes), Szabó N., Sajti (Kolozsvári J.), Kasza, Simon, Barna M. (Fehér), Mazán (Tóth K.), Sindel. Edző: Buza Barnabás.

Jól kezdődött a mérkőzés a vendég ULE számára. Mazán révén már az 5. percben megszerezte a vezetést az Orosháza. A 25. percben Pardi góljával megduplázta előnyét a vendég együttes. A 40. percben Kasza találata minden kérdést tisztázott. A második játékrészre sem állt le az ULE. Az 57. percben Mazán találata már a negyedik volt, a 80. percben Kovács D. lőtte az ötödiket, a 86. percben Sindel állította be a 6-0-ás végeredményt.

Buza Barnabás: „A csapatnak nagyon kellett már egy győzelem. Rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, melyekből megfelelő számú gólt értünk el.”

Az OMTK-ULE legközelebb bajnoki mérkőzésen lép pályára, szeptember 8-án, a listavezető Szeghalom otthonában.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.