- hirdetés -

A már hagyományos iskolakezdési támogatás mellett az energiavállalat ötszáz óvodakezdő csomaggal segíti a kisebbeket is. 
Idén is ötszáz óvodakezdő csomaggal támogatja az E.ON a kisebbek élményteli évkezdését, az óvodai élethez történő becsatlakozásukat. Az ajándékok az ország számos pontjára eljutnak, az első csomagokat a mai napon Szolnokon vehették át a kisgyermekek.

Az E.ON évek óta elkötelezetten támogatja a jövő generációját. Az energiavállalat idén immár hetedszer csatlakozott az Ökumenikus Segélyszervezet „Iskolakezdés együtt!” nevű segélyakciójához és amellett, hogy figyelemfelhívó kampánnyal és munkatársi gyűjtéssel segítette annak sikerét, öt millió forint értékű támogatással is hozzájárult a segélyakció célkitűzéseihez. Mivel a családok kisebbekből, nagyobbakból állnak, ezért nem csak az iskolásokra, hanem a testvérekre, az óvodásokra is gondolt a vállalat, további 5 millió forint értékben az óvodakezdő kisgyerekek évkezdését is támogatja.

Idén az óvodásokat is támogat az E.on (Fotó: Pixabay)

Az adomány egy tisztasági csomagot (fogkefe, fogkrém, szappan, törölköző, zsebkendő) továbbá kézműves- és kreatív foglalkozáshoz használható eszközöket (vízfesték, ceruza, papírragasztó, gyurma, zsírkréta), valamint a gondozási időben használható ruházatot (pizsama, papucs/váltócipő) tartalmaz.

Országszerte összesen ötszáz óvodakezdő kisgyermekhez jut el az egyenként 10.000 forint értékű csomag. Az öt millió forint értékű óvodakezdést segítő felajánlásból Jász-Nagykun-Szolnok megyén kívül az energiavállalat 355 kaposvári, kastélyosdombói, orosházi, szendrői, miskolci, vizsolyi és budapesti óvodás évkezdését is támogatja, hogy az új életszakasz indulása az ő számukra is igazán örömteli lehessen – olvasható az Ökumenikus Segélyszervezet közleményében.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.