- hirdetés -

Kérelmekről, támogatásokról, fejlesztésről, ingatlanok értékesítéséről dönt majd többek közt szeptember 4-én az orosházi képviselő-testület. A Gyermek- és Diákélelmezési Intézmény élére új vezetőt keresnek, most kiírják a pályázatot.

Tizenegy napirendi pontot vitatnak majd meg kedden 8 órától a Polgármesteri Hivatal Nagytanácskozó termében a képviselők nyilvános ülés keretében. Szó lesz majd a Kodolányi János Egyetem és az SOS Gyermekfalu támogatásáról, önkormányzati hitelfelvételről, a haszonbérleti díjak felülvizsgálatáról, valamint a közterületi térfigyelő rendszerről szóló önkormányzati rendelet módosításáról is.

Emellett kérelem érkezett az orosházi 11. számú vegyes háziorvosi körzet betöltésére, így a jelenlévő tisztségviselők erről is szavaznak majd. Továbbá az Orosháza Város Önkormányzatának tulajdonában álló ingatlanok közül kijelölnek épületeket értékesítésre, pályázatot írnak ki a Gyermek- és Diákélelmezési Intézmény intézményvezetői tisztségének betöltésére, illetve mezőőri álláshely betöltéséére is, valamint szavaznak a millenniumi domb felújításáról.

Beszámoló hangzik el a lejárt határidejű határoztok végrehajtásáról, illetve igényt nyújtanak be a települési önkormányzatok rendkívüli költségvetési támogatására.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.