- hirdetés -

Stadler Erik tavaly novemberben nyitotta meg a sokak számára Csoko-Panniként ismert, azóta azonban Korall kávé, virág és delikátesz névre keresztelt üzletét. Az eltelt közel egy év alatt kívül-belül folyamatosan alakult át a kávézó, ám az újdonságok java még csak ezután jön. (x)

Nekem maga a kávézás egy szerelem. Szeretem a jó dolgokat akár kávéban, csokoládéban, bármilyen élelmiszerben, és ezt a minőséget szeretném szolgáltatni a vendégeimnek is – kezdi a bemutatkozót Erik.

Folyamatosan figyelemmel kísérik a reakciókat, így az igényekhez igazítva alakult ki a mostani letisztult forma. Ugyan a belső kialakítás mára sokat változott, hangulatosabb, fényesebb lett, azonban jelenleg is belsőépítész foglalkozik azzal, hogy még befogadóbb környezetet alakítsanak ki. Mindemellett a kínálat is átalakult, főként egyedi kávék, különleges borok, kézműves csokoládék és sütemények találhatók a polcokon.

Azt vettem észre, hogy a kávézásra, a hozzá elfogyasztott süteményre, a kiülésre, beszélgetésre és persze a csokoládéra szükségük van az embereknek, ezért az élelmiszerek helyett inkább ezekre fektettünk nagyobb hangsúlyt – mondta Erik.

A kávézóban található különleges pörkölésű kávékat egy-két napos kóstolás, ízlelés előzte meg, amelyet kifejezetten az orosházi és térségi ízvilág kedvelőinek fejlesztettek ki. Az egyedi pörkölésű száz százalék arabica kávé mellé további természetes eredetű, single origin, és ezek ízesített változataival szeretnék bővíteni a kínálatot.

Azt szeretném, hogy örömmel jöjjenek ide, és érezzék itt jól magukat az emberek, ezért mindent meg is teszünk. Szerencsére olyan a felszolgáló személyzet, akikkel szívesen beszélgetnek. Sportolók, kézilabdások, egész baráti társaságok ülnek be hozzánk, de van olyan is, aki csak beszalad, és elvisz egy ébresztő kávét. Mindig családias a hangulat, és azon sem kell aggódni, ha éppen nem a legelegánsabb öltözetben jön be valaki – folytatta.

Mindenki egyedinek érezheti itt magát, hiszen különös figyelmet fordítanak arra, hogy az ízlésének megfelelő kávét és kiszolgálást kapja a vendég. Gyakran előfordul, hogy a törzsvendégeknek a rendelést sem kell leadni, mivel már tudják mit kérnek. Ez a barátságos hangulat elősegíti, hogy a betérőkből visszatérő vendégek legyenek.

Figyelünk arra, hogy ki, mit és hogyan szeret. Nem kell külön elmagyarázni minden alkalommal. Van olyan törzsvendégünk, aki csak egy bizonyos üdítőt fogyaszt, ezt a fajtát nem mindenhol lehet beszerezni, de külön készülünk, hogy mindig legyen, amikor jön. Igyekszünk mindenkit külön egyénként kezelni – emeli ki Erik.

Szezonális különlegességekkel is kedveskednek a vendégeknek, az ősz beköszöntével a sütőtökből készült termékek mellett a cserepes virágok is megjelennek. Ha vendégségbe indul valaki, vagy ajándékötletre van szüksége, bármely korosztály számára ideális ajándékcsomagot tudnak összeállítani. Különleges rendelésekre is van lehetőség. Kézműves sütemények, torták, virágcsokrok, egyedi borok és csokoládék széles kínálata közül lehet kiválasztani a legideálisabbat.

További információkat a Korall kávé, virág és delikátesz Facebook oldalán találhatnak.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.