- hirdetés -

Öt hetes nyereményjátékkal kedveskedünk. Érdemes nyomon követni milyen ajándékokat kaphatnak olvasóink.

A weboldal megújulása mellett számos újdonsággal állunk elő. Első lépésként az OrosCafé kávéspecialitással készülünk, melyet szombattól Orosháza főterén, az Amadeus Kávéházban kóstolhatnak meg. Az első húsz fogyasztó vendéget, aki a mi kávénkat választja, nem csupán a kellemes ízvilággal, de egy-egy ajándék kávéscsészével is megajándékozzuk. A meglepetéseknek azonban még koránt sincs vége!

Különös jelenségre lehettek figyelmesek a Rákóczi úton érkezők. Az OrosCafé fiataljai egy három méteres táblával állították le a forgalmat. A fennakadás nem véletlenül történt. Képünk jól illusztrálja a csapat tagjai, hogyan fokozták az izgalmas nyereményjátékot.

OrosCafé csésze fogadja a Győri Vilmos téren elhaladókat. A három méteres tábla szinte magától értetődően játékra ad okot.

 Úgy gondoltuk, ha már van játék, legyen nyeremény is!

A szabályok nagyon egyszerűek. Semmi más dolga nincs, mint közös fotót készíteni a csészével, majd nyilvános bejegyzésben megosztani a saját Instagram és Facebook idővonalukon. A nyilvános posztolásra azért van szükség, hogy az összes feltöltést megtaláljuk. Használja az #oroscafe és #oroshaza hashtageket. Végezetül pedig lájkolja az OrosCafé hivatalos Facebook oldalát és kövessen az Instagramon.

A legkreatívabb fotót feltöltőt az OrosCafé által összeállított ajándékcsomaggal ajándékozzuk meg. Játékunkat öt héten keresztül ismételjük meg. Az eredményhirdetésre minden pénteken 14 órakor Facebook oldalunkon kerül sor. A nyereményeket személyesen Orosháza, Szabadság tér 4-6 című székhelyünkön vehetik át.

Ha az egyik héten lemaradna, akkor sem kell búslakodnia, mivel az ötödik héten az OrosCafé kilencedik születésnapja alkalmából az összes addigi feltöltő közül választjuk ki azt, aki elviheti főnyereményünket.Érdemes nyomon követnie közösségi oldalainkat, hogy azonnal értesüljön friss híreinkről. Természetesen zacc nélkül.

A részvételhez szükséges lépésekről készítettünk egy videót, amely szemléletesen bemutatja, hogyan nyerhetik meg ajándékcsomagunkat.

 

 

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.