- hirdetés -

Szombattól ismét pattog a labda a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban. Az újonc OMTK-ULE 1913 csapata Szarvasra látogat.

A 2018/2019-es évad során csupán tizenegy csapat küzd majd a pontokért. A lebonyolítási rend a tavalyihoz hasonló lesz, az alapszakasz után az első hat együttes játszik majd oda-vissza alapon újabb köröket a felsőházban, a további öt gárda pedig az alsóházban.

Az OMTK-ULE 1913 a bajnokság favoritjához utazik augusztus 11-én. Buza Barnabás csapata a Szarvasi FC vendégeként lép pályára 17.30 órakor.

Nehéz mérkőzés vár szombaton a piros mezes orosháziakra (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

Szarvasi FC – OMTK-ULE 1913 (Szarvas, augusztus 11., 17.30 óra)

– Nagy várakozás előzi meg a hétvégi mérkőzést, én is és a csapat is nagyon várjuk a nyitányt. Ponttal szeretnénk hazajönni és ennek érdekében mindent meg is fogunk tenni. A héten megfelelő létszámban és minőségben tudtunk edzeni, így ezeket a napokat pozitívan értékelem.  A keretben lesz hiányzó bőven: Harangozó Krisztián és Lestyán Zoltán sérült, Deli Lajos és Barna Márton eltiltását tölti, új játékosunknak, Kichler Richárdnak még nincsenek rendben a papírjai, ezért pontos kezdőt még nem tudok mondani – nyilatkozta a mérkőzés előtt két nappal Buza Barnabás edző.

A találkozó játékvezetője: Zahorán János (Petrovszki György, Tóth Imre).

 

A további párosítás:

Jamina SE – Békéscsaba 1912 Előre II.

Kondorosi TE – Mezőhegyesi SE

Vésztői SE – Nagyszénás SE

Körösladány MSK – Szeghalmi FC

Szabadnapos: Gyulai FK

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.