- hirdetés -

A táplálékkiegészítők korábban a sportolók, leginkább a testépítők és a súlyzós edzést végzők körében volt elterjedt, hiszen a tejsavó-fehérjék létfontosságúak az izomtömeg növeléséhez.  (x)

Mára azonban az összes sportágban használják a kiegészítőket, az alapvető vitaminoktól és ásványi anyagoktól kezdve, a teljesítményfokozókig. – Minden korosztály, a nyugdíjasok is vásárolnak az üzletünkben nem csak a sportolók. Egyre gyakrabban fordul elő, hogy orvos javasolja a táplálékkiegészítők szedését – mondja Szabó Csilla, az orosházi Scitec Nutrition Vitamin és Fitness szaküzlet vezetője.

Csilla két testvérével, Gézával és Zoltánnal négy éve nyitották üzletüket. Mindhárman sportolnak, és természetesen odafigyelnek az étkezésre is. Még változatos étrenddel sem lehet biztosítani teljes körűen a szervezet számára szükséges tápanyagbevitelt, emiatt javasolják a táplálékkiegészítők szedését.

Mindhárman egészséges életmódot követnek (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

– Termékeinket a legszigorúbb európai uniós élelmiszer-biztonsági előírásoknak megfelelően, laboratóriumi körülmények között állítják elő a Scitec Nutrition magyarországi gyárában – ismertette Csilla, hozzátéve, ennek köszönhetően a táplálékkiegészítők minőségi és optimalizált hatóanyag tartalommal bírnak. – Például a Mega Daily One Plus multivitamin és ásványi anyag formulánk 25 féle hatóanyagot tartalmaz – fogalmazott.

Nem véletlen, hogy a Magyar Olimpiai Bizottság is a Scitec Nutritiont választotta hivatalos sport táplálékkiegészítő partneréül. A Scitec az olimpikonok mellett nemzetközileg elismert magyar testépítőket és sportolókat is támogat.

A több mint harminc éves szakmai múltra visszatekintő vállalkozás a hazai piacon vezető cégként a világ fejlett országaiban is forgalmazza kiváló minőségű termékeit. A termékcsoportok: vitaminok és ásványi anyagok, aminosavak, ízületvédők és porcerősítők, testsúlykontroll formulák, kreatinok, fehérjék, tömegnövelők, illetve olyan speciális termékek, mint a fehérjealapú palacsinta, puding, muffin, brownie vagy jégkrém. Az orosházi üzlet vezetője kiemeli, náluk mindenki megtalálhatja a számára ideális táplálékkiegészítőt céljaihoz vagy a mindennapi táplálkozáshoz. Ez a hatalmas termékkínálatnak, valamint az összetételnek köszönhető.

Még mindig sokan keresik az üzletet, pedig központi helyen található (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

– A Scitec laktóz- és cukormentes, különböző növényi alapú, vegetáriánus termékeket is készít azoknak, akik valamilyen ételallergiában szenvednek – magyarázta Csilla, aki azt is elmondta, sokan térnek be a Győri Vilmos téri (Evangélikus templommal szemben) üzletükbe tanácsért. Az eladók segítenek, legyen szó étkezésről, táplálékkiegészítőkről vagy életmód váltásról.

Ha valaki terméket szeretne kipróbálni egy adagos kiszerelést is vásárolhat. Egész havi akciókkal, valamint egy-két hetes villámakciókkal szeretettel várják a vásárlókat, melyet az orosházi Scitec Nutrition Vitamin és Fitness szaküzlet Facebook oldalán is figyelemmel kísérhetünk. (x)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.