- hirdetés -

Öt nap, több mint ötven fiatal, középpontban az aerobik. Már negyedik alkalommal tartották a Rebi Fitness tábort, ahol ismerkedhettek a sportággal és fejleszthették tudásukat a kis sportolók.

Harmadik éve, immár negyedik alkalommal tartották meg július 23. és 27-e között tartották a Rebi Fitness tábort, ahol idén 51 gyerek vett részt a Gyopár Sportcentrumban.
– Évről évre egyre többen jelentkeznek a táborba. A legfiatalabb résztvevőnk még nem töltötte be a három éves kort, a legidősebb pedig már elmúlt 18 éves. Napi három edzést tartottunk nekik, hiszen az egyik legfontosabb célunk, hogy aerobik tudásuk fejlődjön, de emellett persze egyéb kiegészítő programokat is szerveztünk – sorolja Csiki Rebeka, a tábor főszervezője.

Napi három edzés mellet játékos programok is színesítették a tábori napokat (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

Megtudtuk, hogy idén először három szakemberrel edzettek a gyerekek, így egyszerre három különböző korosztállyal tudtak foglalkozni. Csiki Rebeka mellett, testvére is segített az elemek megtanulásában, illetve férje, Németh László csatlakozott az edzői stábhoz. Az Orosházi FKSE csapatkapitánya elsősorban ez erő-, és állóképesség fejlesztésben segített.

A főszervező elmondta, már hagyománnyá vált, hogy az utolsó napon egy batyus bulival zárták a hetet, ahol több mint százan vettek részt a szülőkkel együtt.
– A visszajelzésekből és az egyre növekvő létszámból arra következtethetünk, hogy sikeres volt ez az egy hét. Örülünk, hogy a szülők bíznak bennünk és egyre nagyobb családdá válik az egyesületünk – összegez Csiki Rebeka.

Az edző zárásként még hozzátette, hogy nem ez volt az utolsó táboruk idén, hiszen augusztusban ismét meghirdettek egyet, melyre már most rengetegen jelentkeztek.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.