- hirdetés -

Ismét megszervezi ingyenes, tartalmas kikapcsolódást nyújtó családi programját a Petőfi Művelődési Központ. Július 28-án, szombaton délután helyi csoportok bemutatóival, bábelőadással és kertmozival is várják az érdeklődőket, de lesz számos kiegészítő program minden korosztályra gondolva.

Az elmúlt év sikerén felbuzdulva a szervezők reményei szerint újra piknikezőkkel telik meg az orosházi Árpád-kert július 28-án, szombaton délután – közölte a művelődési központ.

A Petőfi Kulturális Közhasznú Nonprofit Kft. az idei program főszereplőivé a helyi csoportokat helyezi, bemutatkozási lehetőséget nyújt számukra.
– Intézményünk falai között, de azokon kívül is számos értékteremtő csoport működik Orosházán. Egy olyan fórumot szeretnénk biztosítani ezen a délutánon, melynek keretében megismerhetik az orosháziak a kivételes helyi tehetségeket. Célunk emellett, hogy kilépve kicsit a mindennapok rohanásából egy önfeledt délután keretében találkozzunk – emeli ki Lajti Tímea ügyvezető.

Tavaly valódi piknik hangulat uralkodott (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

A tartalmas piknik jó hangulatához hozzájárul a Kacagó Bábszínház, a Harangos Néptáncegyüttes kamara-előadása és számos kiegészítő program. A gyermekek nagy örömére lesz légvár, trambulin, kialakítanak egy selfie-sarkot a tökéletes családi képhez, lesz közös uzsonna, míg a Vöröskereszt közreműködésével egészségügyi mérések és az újraélesztés gyakorlása várja a prevenciót is előtérbe helyező érdeklődőket. Sőt, idén sem marad el a közkedvelt kertmozi, az Egy ropi naplója – A nagy kiruccanás című vígjáték lesz műsoron 21 órától.

Az Árpád-kerti piknik július 28-án, szombaton 15 órakor kezdődik, részletes program a művelődési központ közösségi oldalán érhető el.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.