- hirdetés -

Mi is segíthetünk az Eötvös József Katolikus Általános Iskola és Óvoda legkisebbjeinek, hogy álommosdót nyerjenek. Július 24-én éjfélig adhatjuk le voksunkat az alkotásokra.Az orosházi katolikus óvoda micimackó csoportos gyermekei gondoltak egy nagyot, megrajzolták az általuk elképzelt álommosdót és a felnőttek segítségével jelentkeztek egy olyan játékra, amelyet az újHáz Centrum hirdetett, és amellyel valóra válhat egy nagy álom. A rajzpályázat nyertes alkotásának apró tulajdonosai ugyanis jutalmul az óvodájuk mosdófelújítását nyerik.

A pályázat feltétele az óvodások által rajzolt „ovis álommosdó” beküldése, de a nyertes pályázat kiválasztásánál nem csak a beküldött rajzok alapján fog dönteni a zsűri.
A beérkezett pályázati anyagok közül az újHÁZ Centrum zsűrije választja ki a nyertes óvodát a jelentkezési feltételként szolgáló dokumentumok alapján. A kiválasztott mosdó felújítását összesen maximum egy millió forint értékben támogatja az újHÁZ Centrum a felújításhoz szükséges építőanyagokkal és a felújítás kivitelezésével.

Ez az orosházi ovisok álommosdója, erre az alkotásra szavazhatunk (Fotó: facebook)

A szakmai zsűri tagja, Horváth Roland festőművész a színes gyerekrajzokból inspirálódva készít el egy dizájnmotívumot a felújított mosdóba, hogy egy igazi álommosdót kaphassanak az ovisok.
A beérkező óvodai rajzok a nyertes óvoda kiválasztásáig felkerülnek az erre a célra létrehozott Facebook-oldalra és a pályázathoz kapcsolódó applikációra, ahol a beérkezett munkákra szavazni is lehet. A legtöbb szavazatot gyűjtő tíz óvodának az újHÁZ Centrum színes kültéri újHÁZikót adományoz.

A segíteni vágyók a pályázat facebook-os oldalán szavazhatnak kedvenc rajzukra július 24-én éjfélig, azért, hogy az orosházi óvodáé legyen a fődíj vagy egy újHázikó. A nyertes pályázatot július 25-én, tíz órakor választják majd ki.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.