- hirdetés -

Kiskunmajsán zárták a tavaszi versenyszezont az Eötvös DPSE asztaliteniszezői. Farkas Dávid bravúros játékkal a harmadik helyen végzett az egyéni- és párosküzdelmek során.

Az újoncok és a serdülő korosztályban versenyző asztaliteniszezők országos bajnokságának adott otthont Kiskunmajsa. A tavaszi versenyszezont záró megmérettetésén egyénileg, párosban és csapatversenyben is próbára tehették magukat.

Az orosházi csapatból Farkas Dávid ért el figyelemre méltó eredményt a serdülő mezőnyben, ahol több előrébb rangsorolt ellenfelét is legyőzve bronzéremmel zárt. Ezzel az országos ranglistán 24 pontot szerezve sikerült eredeti pozíciójához képest előrébb ugrania.

Eredményes játékát a párosversenyek során is kamatoztatni tudta. A békési színeket képviselő Szűcs Sándorral együtt versenyezve kiélezett küzdelemben szerezte meg újabb harmadik helyét, még a döntő is elérhető közelségbe került számukra.

Az egyesület NBI-es csapata az előzetes várakozásoknak megfelelően szerepelt, a hatodik helyen végeztek. Osztályváltásnak is örülhettek a klubnál, hiszen a megye3-as bajnokságban szereplő csapatuk két felnőtt és négy újonckorú versenyzővel megnyerte divízióját. A következő szezon küzdelmeit így már egy osztállyal feljebb, a megye2-ben kezdhetik meg.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.