- hirdetés -

Amatőr asztalitenisz bajnokságnak, egyben emlékversenynek adott otthont a Fürdő utcai asztalitenisz csarnok, június 2-án. A sportág egykori kiváló játékvezetőjéről, Deák Lajosról emlékeztek meg.

A Fürdő utcai asztalitenisz csarnok adott otthont június 2-án, az egykori kiváló asztalitenisz-játékvezető, Deák Lajos emlékére szervezett megmérettetésnek, ahol egyéniben, párosban és csapatversenyben is próbára tehették magukat a résztvevők. Orosházáról és környékéről is sokan érkeztek, hogy részt vegyenek az amatőr versenyen.

Az egyéni kategóriában végül Nyári László húzta be a győzelmet, csapattársát, Nagy Józsefet felülmúlva a döntőben. A bronzérmeken Dimák Béla és Elek Gyula osztozkodott. Nyári, Nagy és Dimák a csapatversenyben is eredményesnek bizonyultak, Orosháza I. nevű formációjuk az Eötvös DPSE és az Orosháza II. csapatát megelőzve végzett az élen.

Nyári Lászlóhoz hasonlóan végül Nagy József is két aranyéremmel zárta a megmérettetést, Elek Gyulával az oldalán a párosverseny során diadalmaskodtak, a döntőben épp Nyárit és Dimák Bélát legyőzve.

Részletes eredmények:

Egyéni kategória:

1. Nyári László

2. Nagy József

3. Dimák Béla és Elek Gyula

Páros kategória:

1. Nagy – Elek

2. Nyári – Dimák

3. Gigacz – Mohácsi és Farkas – Ökrös

Csapatverseny kategória:

1. Orosháza I. (Nyári, Nagy, Dimák)

2. Eötvös DPSE (Farkas, Mohácsi, Ökrös)

3. Orosháza II. (Gigacz, Elek, Györgyi)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.