- hirdetés -

A Békés Megyei Kupa 3. fordulóját rendezték április 18-án a megye labdarúgó pályáin. Az Orosházi-MTK-ULE 1913 csapata Mezőkovácsházán lépett pályára.

A két héttel ezelőtti kovácsházi bajnoki után a kupában is egymásnak feszültek a csapatok.

Mezőkovácsháza TE – Orosházi MTK-ULE 1913      0 – 1          (0 – 0)

Mezőkovácsháza, 50 néző. Vezette: Sándor Gergő (Ancsin Zoltán, Zsótér Róbert)

Mezőkovácsháza: Hargel – Csatlós, Holecz (Jenei), Tanner, Bíró T., Mag R., Prókai (Farkas M.), Mittnacht (Krajcsi), Marofka(Megyesi), Sódar, Pócsik. Edző: Balázs József.

OMTK-ULE: Téglás – Lestyán, Futaki, Szabó N., Deli, Elekes (Szabó Á.), Barna M., Kasza (Pelle P.), Mucsi (Fehér B.), Sindel (Kiss G.), Simon R. Edző: Czollner Gábor.

Igazi kupahangulat uralkodott Mezőkovácsházán a 90 perc folyamán. Sokáig nem bírtak egymással a csapatok, majd az 58. percben Sindel góljával megszerezte a vezetést az Orosháza. Egy gyors kontratámadás végén Kasza labdájával iramodott kapura Sindel és a kapus mellett gurított a hosszú sarokba, 0-1. A hajrá parázs hangulatban telt, a 84. percben Tanner (Mezőkovácsháza), a 87. percben Lestyán (OMTK-ULE) jutott a kiállítás sorsára.

Czollner Gábor: Az eredmény nem tükrözi a mérkőzés valódi történéseit. Nem nyújtottunk jó teljesítményt, de a lehetőségeink alapján úgy gondolom megérdemeltünk jutottunk tovább.

Az OMTK-ULE 1913 csapata legközelebb április 22-én, Újkígyóson lép pályára. A találkozó kezdési ideje: 17 óra.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.