- hirdetés -

Vereséget szenvedett az OMTK-ULE 1913 csapata a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság rájátszásának 1. fordulójában. Futakiék Mezőkovácsházán szenvedtek kínos vereséget április 7-én.

– Biztos vagyok benne, hogy ellenfelünk revansot szeretne venni az eddig elszenvedett vereségek miatt, ezért egyre nehezebb lesz számunkra a győzelem kiharcolása –vélekedett a találkozó előtt Czollner Gábor edző. A szakember érzései beigazolódtak, a kovácsháziak feledtették az egy héttel ezelőtti orosházi súlyos vereséget, nagy küzdelemben, de otthon tartották a három pontot.

Mezőkovácsházi TE – Orosházi MTK-ULE 1913        3 – 2             (3 – 1)

Mezőkovácsháza, 100 néző. Vezette: Fűri Imre (Rubás Zoltán, Szabó Csaba Pál).

Mezőkovácsháza: Szabó – Holecz, Csatlós, László (Megyeri), Marofka (Patyi), Prókai, Mittnacht (Farkas), Bíró, Mag, Sódar, Tanner. Játékos-edző: Balázs József.

Orosháza: Marunák – Kiss G. (Horváth M.), Futaki, Szabó N., Fejes, Deli, Mucsi (Szabó Á.), Kasza, Barna (Buza), Simon, Sindel, Edző: Czollner Gábor.

A hazaiak az első fél órában sokkoltál az ULE-t. A 24. percben Mittnacht, a 26. percben Sódar, a 30. percben Marofka talált a  hálóba, így tetemes, három gólos előnyre tettek szert. Ezután ébredezett az orosházi csapat, a félidőig Sindel 34. percben szerzett góljával közelebb került a kék-fehér együttes a vendéglátókhoz. A második félidőben mindent megtett az ULE, hogy ledolgozza a hátrányát, de gólt csak a hajrában, a 84. percben Szabó Norbert révén sikerült szerezni.

Czollner Gábor: Egyre inkább beigazolódik az a tény, hogy a csapatunk mentálisan alkalmatlan ennek a bajnokságnak a megnyerésére. Idegenben bizonytalanná válunk és ellenünk minden csapat élete meccsét játssza, amire sajnos még nem vagyunk felkészülve. Jelen állás szerint a dobogós hely megszerzése is nagy bravúr lenne.

Az OMTK-ULE 1913 csapata április 14-én a Kétegyházát fogadja 16 óra 30 perces kezdettel.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.