- hirdetés -

Kirobbanó számokkal nyitotta az első negyedévet Gyopárosfürdő. Az elmúlt év hasonló időszakához képest negyven százalékkal növekedett a strandra látogatók száma, mely hatvan millió forintos bevételt jelentett.

Már a tavalyi esztendő is kiváló eredményeket hozott Gyopárosfürdőn, hiszen várakozáson felül teljesített a főszezonban. Idén már az első három hónapban is jelentős növekedésről számolt be lapunknak az üzemeltetésért felelős, Orosházi Városüzemeltetési és Szolgáltató Zrt. vezérigazgatója.
– Januártól márciusig 31 200 fő látogatta meg a fürdőt, ami negyven százalékos emelkedést jelent a tavalyi adatokhoz képest. Ami külön öröm, hogy tíz százalékkal több, azaz 7050 orosházi vette igénybe ebben a első negyedévben a fürdő szolgáltatásait – vázolta Benkő Ferenc.

Jól indult az év a fürdőben (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

A vezérigazgató szerint a helyi látogatók létszámának emelkedése elsősorban az egyre népszerűbb, hétvégi szauna szeánszoknak köszönhető. Mint mondta ezeket csak előzetes bejelentkezés után lehet igénybe venni, ugyanis szinte minden időpontban a lehető legnagyobb létszámmal tartják meg képzett szauna mesterek közreműködésével.
– Emellett évek óta elkötelezett támogatói vagyunk a Vöröskeresztnek. A véradók regenerálódásához ingyenes fürdőbelépővel járulunk hozzá. Idén ezidáig ötven százalékkal több, összesen 1250 fő használta fel a tiszteletjegyét 2017 első negyedévéhez képest – mondta.

 A kiemelkedő mutatók a két hosszú hétvégének is köszönhető (Illusztráció: Kecskeméti Krisztina)

A megnövekedett vendéglétszámban a március 15-i hosszú hétvége és a húsvét egyaránt szerepet játszik. Kiemelte az egész éves Dacia-nyereményjátékukat is, melyre mostanáig 3500 fő regisztrálta magát. Mindezek hatására a fürdőszolgáltatásból származó bevétel három hónap alatt elérte a hatvan millió forintot.

A kiváló kezdet után, a még jobb folytatásban bízik Benkő Ferenc, aki elmondta, hogy az Orosházi Nyár 2018-as programjai között mindenki megtalálhatja a kedvére való szórakozást Gyopárosfürdőn.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.