- hirdetés -

Az OrosCafé farsangi jelmezversenyének díjazottjai vették át március nyolcadikán az ajándékaikat. Rengeteg vidám, érdekes és kreatív jelmez érkezett be szerkesztőségünk postaládájába az elmúlt pár hétben, amelyek sokszor fakasztottak mosolyra bennünket.

Hosszú mérlegelés és tanakodás után végül a kis herceg, Gyopárosfürdő és a zsiráf végeztek a képzeletbeli dobogó három fokán. Ám, nemcsak a szerkesztőségünkben versenyeztek egymással a szebbnél-szebb jelmezek, hanem a facebookon meghirdetett szavazós játékunkon is, melynek végén a legtöbb szavazatot kapott szappan jelmez nyerte a különdíjat.

Pribék Dóra a Református iskola második osztályos tanulója, a szavazós játékunk nyertese elmondta, a jelmez ötlete édesanyjától származik, aki iskolás korában egyik alkalommal éppúgy szappannak öltözött mint most ő. A jelmez papírból készült kék és fehér festékkel díszítették.

A kis nyertesek csütörtök délután vehették át ajándékaikat Dávid Zoltán polgármestertől. (Fotó: Takács Csaba)

Szűcs Letícia a Vörösmarty Mihály Általános Iskola harmadikos diákja, aki egész Gyopárosfürdőt öltötte magára, jelmezével befutott játékunk második helyére. Elmondta, az ötlet onnan jött, hogy a gyopárosi toronytól nem laknak messze, minden nap látja és édesanyjával elhatározták, belevágnak a nem kis munkát adó feladatnak. A torony egy lepedő, de kelléknek használtak legot és papírt is. 

A versenyünk győztesei más-más nyereményekkel gazdagodtak, hogy mivel azt itt megírtuk. Azok se búsuljanak, akik az idén nem nyertek, jövőre ismét játékra hívjuk a vidám télűző öltözékeket. 

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.