- hirdetés -

Elkezdődött a tavaszi pontvadászat a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban. A Rákóczi Vasas a gyopárosi műfüvön fogadta a Jaminát és súlyos vereséget szenvedett.

A tél folyamán több változáson átesett Rákóczi esélyesként lépett pályára a február 24-i mérkőzésen. A telepiek erőtlen támadójátékuknak köszönhetően nagyarányú vereséget szenvedtek.

Rákóczi Vasas SE – Bcs. Jamina SE        1 – 4        ( 0 – 2 )

Orosháza, 100 néző. V.: Modes O. (Fekete Z., Baráth J.)

Rákóczi Vasas: Tóth K. – Kiss Z., Németh, Ludányi, Bogár (Boros) – Vili, Dudás – Mazán, Kánya (Egry), Kolozsvári J. – Tasi (Kolozsvári Cs.). Edző: Gyimesi András.

Jamina: Borbély – Faragó, Bencsik Cs., Faragó, Frankó – Horváth M. (Ulrich), Kardos, Darányi (Lukács) – Milek, Göblyös, Sebők (Gál). Játékos-edző: Pozsár Gábor.

A jaminaiak (lilában) erős védőfalat húztak kapujuk elé (klikk a képre) Fotó: Kecskeméti Krisztina

Meglepetésre a Jamina lépett fel támadólag és az első fél óra végén két   gólos vezetést szerzett. A 18. percben Darányi egy lepattanó labdát rúgott 12 méterről a hálóba (0-1), majd a 28. percben 11-esből volt Darányi eredményes (0-2). A második játékrészt góllal kezdte a Rákóczi. A 49. percben Dudás 20 méteres szabadrúgása kötött ki a kapu bal oldalában (1-2). A 70. percben újra két találat volt a különbség a két csapat között. Göblyös 11-esből gurított a jobbra mozduló Tóth kapus mellett a kapu bal oldalába, (1-3). A 75. percben balról érkező lapos beadást lőtt Göblyös a jobb sarokba (1-4).

Gyimesi András: A rövid közös munka ellenére az eredményességgel nem,de a játékkal ,hozzáállással elégedett voltam. Azt sajnálom,hogy az ellenfél szinte helyzet nélkül tudott négy gólt rúgni.

A Rákóczi Vasas március 3-án Körösladányban lép pályára.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.