- hirdetés -

Szépen gyarapodtak a a PET-BAU ASE fiatal asztaliteniszezőinek éremgyűjteménye és ranglistapontjai a hétvégi Budapest Bajnokságon. 

A legjobban az U13-as korcsoportban Hudák Dorina és Molnár Levente szerepeltek, akik bronzérmet nyertek. Mellettük Farkas Izabella csoportjából a főtáblára jutott, ugyanez nem sikerült Halma Csabának, viszont csoportbeli eredményével megkezdte a ranglistapontok gyűjtését az idősebbek között.

A serdülők között párosban bravúrosan szerepelt Balogh Ágnes Kyra és Varga Bernadett akik jóval esélyesebb ellenfeleken keresztül a dobogó harmadik fokáig meneteltek. Hudák Dorina a Statisztikában szereplő Nagy Liliánával, Molnár Levente a KSI versenyzőjével, Straubingerrel a nyolc közé kerülésért szenvedett vereséget.  Mindkét páros a kilencedik helyen zárta a fővárosi megmérettetést – írta beszámolójában a PET-BAU ASE szakosztályvezetője.

Bogdánffy Csabától megtudtuk, hogy serdülő egyéniben különösen Varga Bernadett és Balogh Ágnes Kyra tett ki magáért. Az elődöntőbe jutásért kaptak ki és a helykiosztón egymás ellen játszva Bernadett az ötödik, Kyra pedig a hatodik lett. Ugyanebben a korosztályban Dorina és Levente csoportjukból továbbjutva a főtáblán zárták a versenyt.

A szakvezetés döntése értelmében versenyzők egy része az ifjúságiak között is kapott szereplési lehetőséget, ahol Varga Bernadett és Balogh Ágnes Kyra meglepetésre az ötödik helyet szerezte meg, párosban a Hudák – Nagy duó a kilencedik lett.

Ifjúsági egyéniben Kyra érte el a legelőkelőbb helyezést a maga kilencedik helyezésével, ami kiemelkedő eredmény az idősebb korosztályban.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.