- hirdetés -

Bemutatta az LMP országgyűlési képviselő-jelöltjeit. A 4. számú választókerületben az orosházi Németh Sándor indul a párt színeiben.

Békés megye 4-es számú választókerületében Németh Sándort indítja az LMP pártja az április 8-i választáson.

– A fiatalok nagy számban hagyják el térségünket. Elmondható, hogy a legfontosabb oka az elvándorlásnak a jövőkép hiánya. Ennek megoldása a térség adottságait figyelembe vevő gazdaságfejlesztés lehet. Közösen kell megvalósítani az élhető vidék feltételét, melynek alapja a stabil jövedelmi helyzet, amire épülve kialakulhat egy vonzó közösségi élet, az élhető társadalom.

A korrupció torzítja a piaci versenyt a vállalkozói szférában. A becsületes emberek kiszorulnak a piacról, mert egyesek valós indok nélküli előnyöket kapnak.

Ezért ez ellen feltétlenül fel kell lépni! A közpénzek útjának léthatóvá tételével, a pályázati dokumentációk, és döntések nyilvánossá tételével, a közbeszerzéseknél az összefonódások kizárásával megvalósítható a korrupció csökkentése.

Ezekhez a célokhoz szeretném a választópolgárok segítségét, és szavazatait kérni a 2018-as parlamenti választások során. Ezeket a célokat az LMP, és a polgárok együttműködésével tudjuk majd elérni –  emelte ki programjában Németh Sándor.

Békés megye 1-es választókerületében (Békéscsaba) Kovács Katalin Ildikó, a 2-esben (Békés) Bencsik Mihály, a 3-asban (Gyula) Szabó László az LMP egyéni jelöltje.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.