- hirdetés -

Vannak színek, melyek soha nem mennek ki a divatból, ahogyan azt sem szabad elfelejtenünk, a karácsonyfa elsősorban a miénk legyen. Méltón zárja az évünket, akkor is, ha örömteli és az esetben is, ha némileg küzdelmesebb esztendő volt.

Az elmúlt években a letisztultságot nyújtó fehér és ezüst domináltak a karácsonyi időszakban, visszaköszöntek a karácsonyfadíszekben, az ünnepi asztaldíszeken, a terítéken, a fa alatt örömet nyújtó ajándékok csomagolásában. Ha idén szeretnénk követi a trendeket, akkor a rózsaszín-arany kombinációra tegyük a voksunkat.

– Minden év hoz újdonságot, a színek mellett új formákat, struktúrát, fantasztikus az a változatosság, az a megújulás, ami évről évre jellemzi a karácsonyi trendeket – mondja Herjeczkiné Ruhmann Csilla, aki elkalauzol minket az idei ünnep színeiben.

Az arany rózsaszínnel kombinálva lesz a sláger idén karácsonykor (Fotó: Rosta Tibor)

– Ezúttal a finom eleganciát sugárzó rózsaszín-arany dominál az ünnep színeiben, a fiataloknak pedig ajánlott a fekete-fehér-arany kombinációja. Merjünk bátran díszíteni, de a legfontosabb, hogy itt is azt éljük meg, amit az adott év jelent számunkra. Ha sikeres év volt, dinamikusabb lesz a karácsonyfánk is, ha szomorúbb év áll mögöttünk, visszafogottabban díszítünk – emeli ki az orosházi szakember.

Az ünnepi kínálatot látva idén is óriási a választék, hagyományos és újító jellegű színek, formák nyújtanak lehetőséget a karácsonyfa, az ünnep kellékei díszítésében. Rajtunk áll ezúttal is, milyen keretet nyújtunk az év végi ünnepkörnek.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.