- hirdetés -

Az elmúlt hétvégi díjátadó ünnepséggel hivatalosan is lezárult a 2017-es motocross szezon. Az orosházi Zanócz Noel remek évet tudhat maga mögött, sikert sikerre halmozott.

A versenyidőszak alatt folyamatosan számot adtunk a tízesztendős orosházi Zanócz Noel hazai és nemzetközi motocross sikereiről. A korosztályos magyar bajnokság egyéni és csapatversenyét megnyerve az év junior sportolója cím is Noel birtokába került. Nemzetközi szinten az összes európai zónaversenyt megnyerte, amelyen elindult. Az Európa-bajnokság döntőjében az összesített versenyt a hetedik helyen zárta.

Noel (jobbra) az év junior versenyzője lett (Fotó: család)

– December 9-én rendezte meg a MAMS Motocross Szakági Díjátadó ünnepségét. Az éves munkámért megkaptam a MAMS Nyílt Nemzeti Motocross Bajnokság MX 65 1. helyért járó serlegét, valamint átvehettem a Magyar Motorsport Szövetség Év Utánpótlás Sportolója kitüntetést. Nagyon megtisztelő ez a cím, igazán sokat jelent a számomra. Szeretnék köszönetet mondani családomnak, id. Németh Kornélnak, ifj. Németh Kornélnak, a Husqvarna Maurer-Gép Racing Teamnek, valamint a Vörösmarty iskolának – nyilatkozta Zanócz Noel.

Az ifjú versenyzőtől megtudtuk, egy kis pihenő után a felkészülési időszak következik. Tavasszal megkezdődnek a kvalifikációs versenyek az Eb-re, az első fordulót Görögországban rendezik.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.